Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més d'un miler d'alumnes participaran a la campanya de Teatre a les Escoles

12/02/2018

Educació

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, ha posat en marxa la campanya de Teatre a les Escoles i als Instituts amb l'objectiu de seguir apropant aquest art a l'alumnat d'educació Infantil, Primària i Secundària de tots els centres de la ciutat. Des de l'any passat, a més, també participen a la iniciativa els alumnes de Batxillerat per tal de contribuir a la seva preparació de la Selectivitat incorporant obres que estan estudiant durant aquest curs.

En aquest cas, les obres escollides han estat Terra Baixa, d'Àngel Guimerà, que va ser representada en doble sessió el passat 7 de febrer per Teatre de Ponent, La casa de Bernarda Alba, de Federico Garcia Lorca, que es representarà el 16 de març, i Novelas ejemplares, de Miguel de Cervantes, que es passarà el 24 d'abril. Ambdós casos la representació també anirà a càrrec de la companyia Teatre de Ponent.

La resta d'obres de teatre, teatre visual  i música, en aquest cas destinades als alumnes d'Infantil, Primària i Secundària, són La gallina dels ous d'or, amb Zum Zum Teatre, Desperta Bruixeta, amb La Tafanera, In Crescendo, amb la companyia que porta el mateix nom, i Bianco amb Teatre LaBú

Totes les representacions es durant a terme a Cam Gomà fins el 24 d'abril.

En total, en aquesta edició, hi participaran més d'un miler d'alumnes.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès