Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ràdio Mollet celebra el Dia Mundial de la Ràdio

12/02/2018

Comunicació

Aquest dimarts 13 de febrer, Ràdio Mollet commemorarà el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial que començarà a les 9 del matí. Enguany, la UNESCO, ha decidit enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva, amb la qual cosa el lema d'aquesta edició és "la ràdio i l'esport". És dona la circumstància que aquesta celebració es produeix poc després que Mollet hagi estat Ciutat europea de l'Esport 2017

Programació Especial
Enguany, el lema és la ràdio i l'esport, i és per aquest motiu que la programació especial d'aquesta diada a Ràdio Mollet girarà entorn a l'esport a la nostra ciutat i als vincles que manté amb el mitjà ràdio.

Així, s'entrevistaran esportistes rellevants de Mollet, com és el cas d'Alexia Putellas, es parlarà sobre la realitat de l'esport femení amb representants de les diferents entitats esportives de Mollet, a l'espai Vox-Populi es preguntarà a la ciutadania si és la ràdio el mitja que fan servir per estar informats sobre el món de l'esport, hi haurà una tertúlia amb periodistes esportius, hi haurà també un espai dedicat als usuaris i usuàries del programa Mou-te i escoltarem l'ús que fan de la ràdio els nominats a la darrera edició de la Nit de l'Esport.

Dia Mundial de la Ràdio
L?any 2011, la UNESCO, va iniciar un ampli procés de consultes que va derivar en la proclamació del Dia Mundial de la Ràdio. La data escollida va ser el 13 de febrer, dia en el que es va crear Ràdio Nacions Unides l'any 1946. 

Els objectius amb els que es va crear aquesta jornada són conscienciar al públic i als mitjans de comunicació al voltant de la importància de la ràdio així com millorar les xarxes i la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès