Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Centre d'Estudis Molletans convoca el XIX Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat als alumnes de batxillerat

20/02/2018

Cultura

El Premi Juvenil Vicenç Plantada s'adreça a l'alumnat de 2n de batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 21de maig.

El Premi Juvenil Vicenç Plantada es convoca anualment des de l'any 2000, quan va néixer amb l'objectiu d'estimular la recerca i l'estudi de temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès entre els joves que estudien batxillerat.

El premi s'adreça als estudiants de 2n que ja han finalitzat el treball de recerca i que tracti sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc), sempre i quan tingui relació directa amb Mollet o el Baix Vallès. Per presentar-se, cal elaborar un article de divulgació basat en el treball, abans del 21 de maig.

El jurat del premi valorarà el tema proposat i la originalitat; l'aportació d'informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l'article; la metodologia i el rigor emprats i l'interès general que pugui suscitar l'article.

Es premiarà un únic article amb 350 euros i la possibilitat de ser publicat a la revista Notes, si així ho considera el jurat. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l'Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.
 


Bases

Document Convocatòria  (2.4 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès