Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet referma el seu compromís amb les persones refugiades

21/02/2018

Solidaritat i Cooperació

L'Ajuntament i la Comissió d'Entitats Solidàries de Mollet, a través de la Creu Roja, han tornat a mostrar el seu ferm compromís amb aquelles persones que es desplacen a casa nostra trobant-se en una clara situació de vulnerabilitat després de fugir de les guerres i els conflictes armats. En aquest sentit, un any més, els diners recaptats a la Festa de la Solidaritat de Mollet aniran destinats a facilitar la integració d'aquestes persones.

Per la regidora de Serveis Socials, Ana Mª Díaz, "aquest és un nou petit gest del compromís de l'Ajuntament i de les 12 entitats solidàries de la ciutat amb les víctimes d'aquesta crisi humanitària i amb aquelles institucions,  com és el cas de la Creu Roja, que dediquen grans esforços a la defensa dels drets humans".

Segons Díaz "aquesta situació posa de manifest una vegada més el valor de la feina que fem des de l'administració local, des dels seus serveis socials i des de les entitats solidàries, a vegades, sense l'ajut d'altres administracions".

De la seva banda, el delegat especial de l'Assemblea Local de Creu Roja Mollet - Baix Vallès, Xavier Guàrdia, ha agraït "aquesta mostra més de solidaritat  de l'Ajuntament de Mollet i de les seves entitats vers la feina que fem amb aquelles persones víctimes d'aquesta tragèdia". Guàrdia ha explicat que "la nostra tasca se centra en una primera fase d'acollida, on bàsicament ens centrem en l'idioma i en la gestió de papers, i una segona fase d'integració on l'objectiu és que puguin fer una vida el més normal possible en aquelles localitats que millor s'adaptin als seus perfils".

En representació de la Comissió de les Entitats Solidàries de Mollet, Helena Gironés, ha recordat que "fa 3 anys que ens vàrem posar d'acord per recaptar diners a la Festa de la Solidaritat amb finalitats socials i humanitàries, i en aquest cas, el nostre granet de sorra, s'adreça a que tothom pugui tenir un futur allà on vulguin estar".
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès