Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Campanya d'hivern de plantació d'arbres

01/03/2018

Medi Ambient

Durant el passat febrer i al llarg d'aquest mes de març, l'Ajuntament de Mollet està duent a terme la campanya de reposició d'arbres dels carrers, parcs i jardins de la ciutat. Es preveu que durant aquest període s'hauran plantat uns 150 arbres de 30 espècies diferents.

La majoria dels arbres substituïts o han mort o s'han hagut de talar perquè representaven un perill. La reposició es fa en el mateix emplaçament.

En alguns casos com a l'avinguda de Jaume I, s'aprofita aquesta reposició per fer canvis d'espècie i millores en el sòl, els escocells o les instal·lacions.
 
Les espècies s'escullen principalment per la seva adaptació al clima de Mollet i a les condicions de plantació de la ciutat, la resistència a plagues i malalties, no al·lèrgenes, amb baixes necessitats d'aigua, amb la mida adequada al lloc de plantació sense necessitat de poda i pel seu valor ornamental.

En general s'intenta afavorir la incorporació d'espècies de fulla caduca amb diferents coloracions de tardor i espècies e floració vistosa que aportin color a la ciutat.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès