Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet intensifica la campanya contra els grafits i els abocaments no autoritzats

05/03/2018

Convivència

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Policia Municipal, està incrementant el control d’actes incívics a la ciutat amb l’objectiu de preservar un entorn urbà net i amable i, a l’hora, fer complir l’ordenança de convivència ciutadana. Es tracta d’actituds com ara pintar grafits sense permís, abocaments no autoritzats a contenidors o consumir substàncies prohibides a zones d’oci.

Amb aquest propòsit, des de 2017, la Policia Municipal de Mollet del Vallès, ja sigui d’uniforme o de paisà, està realitzant un seguit de serveis especials per tal de controlar, i si s’escau sancionar, actes incívics.

Entre totes les possibles infraccions a l’ordenança de convivència, en determinats períodes s’ha treballat més intensament aquelles que estan relacionades amb la pintura de grafits i amb abocaments sense autorització a diferents barris de la ciutat.

Durant aquest període, s’han identificat i denunciat 6 persones per pintar grafits sense autorització. Només el passat febrer, se’n van denunciar 2 per causar desperfectes a un autobús de línia, en un cas, i a la façana d’un negoci, en l’altre.

Davant d’aquesta situació, la Policia Municipal de Mollet del Vallès vol agrair la col·laboració ciutadana a l’hora de donar informació o cooperar per detectar aquestes conductes. En aquest sentit, recorda que la seguretat i el civisme és cosa de tots i que amb la cooperació i la col·laboració de tots, aconseguirem un Mollet més cívic.  

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès