Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Consell de Ciutat valora l’enquesta ciutadana sobre els serveis municipals

03/05/2018

Participació Ciutadana

El Consell de Ciutat, màxim òrgan participatiu de Mollet del Vallès, s’ha reunit aquest dimecres per analitzar el procés participatiu en el que, durant el mes de març, els molletans i molletanes han valorat els serveis municipals. És el mateix Consell qui va posar sobre la taula la possibilitat de dur a terme aquesta consulta amb l’objectiu d’atorgar major protagonisme a la ciutadania en la gestió dels assumptes públics i reforçar les polítiques de transparència.

Entre d’altres, l’enquesta posa de manifest que els ciutadans estan orgullosos i satisfets de viure a Mollet i li posen una nota a la ciutat de 7’3, que el més valorat és l’espai de Gallecs, el Mercat Municipal i l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) i les activitats culturals i que els principals reptes que s’han d’afrontar són l’incivisme i l’ocupació.

Pel que fa l’incivisme, la regidora de Participació, Mireia Dionisio, ha manifestat  que “des de les administracions públiques posem tots els recursos disponibles al nostre abast per lluitar-hi” tot recordant que “recentment, per exemple, hem incorporat dos agents cívics a l’Ajuntament i hem decidit incrementar el servei de neteja durant tot l’any” però “el que també cal és potenciar l’educació en els valors i el compromís cívic si volem ciutats netes i amables”.

Durant el Consell també es va obrir un debat al voltant de l’ocupació juvenil a Mollet, atenent que també és una de les principals preocupacions de la ciutadania.  

L’enquesta també posa de manifest un alt grau d’acceptació dels serveis en general, els equipaments, la seguretat, el transport públic i les zones verdes.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès