Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Congrés LOCALTIC torna a premiar l’Ajuntament de Mollet

04/06/2018

Recursos humans

El Congrés Local de Tecnologia de la Informació i la Comunicació, LOCALTIC, que enguany ha arribat a la seva tercera edició, ha tornat a reconèixer la tasca de l’Ajuntament de Mollet, en aquest cas, premiant-lo com a millor iniciativa d’innovació interna i canvi cultural pel seu projecte Àgora. Aquest projecte, que l’Ajuntament va posar en marxa l’any 2016, té com a objectiu millorar la prestació dels serveis municipals adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes.

El Projecte Àgora. Innovant en la transformació cultural en un entorn digital posa a la ciutadania al centre de tota l’activitat pública municipal i aborda la transformació cultural de l’organització en paral·lel al procés de digitalització per intentar oferir cada dia un millor servei.

Dintre d’aquest projecte s’estan portant a terme millores en l’àmbit de l’atenció ciutadana que permeten facilitar les gestions amb l’Ajuntament ja siguin a nivell presencial o a través de la seu electrònica i també la reducció dels terminis de tramitació de sol·licituds, entre d’altres.

Per aquesta iniciativa, el III Congrés LOCALTIC ha premiat l’Ajuntament de Mollet dins la categoria de millor iniciativa d’innovació interna i canvi cultural.

El Congrés LOCALTIC l’organitza l’Ajuntament de Cunit i és un punt de trobada on s’hi concentren experiències tecnològiques, tant del món públic com de l’àmbit privat, aquest any centrat en els canvis legislatius a nivell de l’administració local des de l’òptica de la transversalitat i la innovació.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès