Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet és Fira segueix creixent

04/06/2018

Comerç

Les dues fires sectorials de la 6a edició de Mollet és Fira han tornat a convertir la ciutat en un gran aparador d’activitat econòmica omplint la ciutat durant dos caps de setmana i dinamitzant el teixit comercial i de serveis amb venda directa i a l’aire lliure. Enguany s’han tornat a batre records amb prop de 350 participants.

La 6a edició de Mollet és Fira, amb la implicació de prop de 350 comerços, tant pel que fa les diferents campanyes com a les dues fires, es consolida com un projecte que implica comerç, teixit associatiu, cultural i ciutat donant a conèixer, sobretot, productes de proximitat, ja sigui als molletans i molletanes com als qui aquests anys han vingut d’arreu per visitar la Fira.

En aquesta edició cal destacar l’important representació del sector de les cooperatives així com de sectors provinents de la salut, bellesa, benestar, lleure actiu, creatiu i d’enginy.

Pel que fa les dues desfilades, el primer cap de setmana, han participat 15 establiments amb degustacions per a 100 persones i el segon, durant la desfilada de moda, els ingressos recollits amb la tallada de cabells que han realitzat 10 perruqueries de la ciutat a més de 100 persones, es donaran a Mollet Contra el Càncer. 

Destacar també l’alta participació als Premis Mollet és Fira (s’han omplert 14.000 butlletes recollides als comerços i durant la fira) i al Concurs de Dibuix (1.300 dibuixos amb la participació de 14 escoles de primària i secundària)

Pel que fa al sorteig de Mollet es Fira, que es va haver de suspendre a causa de la pluja, finalment es farà dimarts 12 de juny a les 10.30 h al Mercat Municipal.  


Mollet és Fira
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès