Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, un exemple per a Europa

07/06/2018

Medi Ambient

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha inaugurat aquest matí una jornada que pretén compartir les experiències de la ciutat en l’àmbit de les relacions europees. Hi participen delegacions de la Universitat de Bolonya, a Itàlia, i dels ajuntaments de Vitòria, Madrid i de quinze municipis de la comarca de Barcelona.

Els objectius de la jornada, que compta amb diferents debats i una visita a Gallecs, són compartir les diverses experiències de Mollet del Vallès en l’àmbit de les relacions europees, i donar a conèixer l’estratègia alimentària que està elaborant l’Ajuntament molletà com a resultat de la seva participació als projectes Diet for a Green Planet i Agri-Urban, que s’està convertint en un referent europeu.

En la inauguració a l’Ajuntament de Mollet, l’alcalde Josep Monràs ha explicat qui si la Diputació de Barcelona ha escollit Mollet per celebrar-hi aquesta jornada és “perquè ha valorat l’excel·lència de tots els projectes europeus que s’han fet des de la ciutat en els últims anys”. Monràs ha afegit que amb la jornada d’avui “es busca fer un intercanvi d’experiències europees per enriquir-nos tots”.

Per la seva banda, el cap de la secció de suport territorial de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Eloi Juvillà, ha posat Mollet com a exemple d’haver-se sabut internacionalitzar gràcies, sobretot, a Gallecs. “Mollet té la sort que té Gallecs però també l’ha sabut aprofitar i transformar en benefici dels seus ciutadans i de la seva ciutat”.

La jornada s’emmarca en el programa d’activitats del Grup d’Estratègia Internacional que dinamitza l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional, i ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Als debats hi ha participat el regidor de Projectes Europeus, Raúl Broto.

L'opinió de l'alcalde 

 

 

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès