Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet i la Creu Roja homenatgen Romà Parera

08/06/2018

Benestar Social

La Creu Roja va entregar la medalla de plata a Romà Parera per la seva tasca i dedicació durant els cinc anys que va presidir la institució a Mollet-Baix Vallès.

L’Assembla Local de Creu Roja de Mollet-Baix Vallès va entregar ahir dijous a la tarda la medalla de plata de l’entitat a Romà Parera en un acte de reconeixement dels cinc anys que va presidir-la, de 2010 a 2015.

L’homenatge es va celebrar a l’Ajuntament i  van assistir-hi l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz. Monràs va agrair a Romà Parera “haver donat part del seu temps a la Creu Roja” i va qualificar d’”excel·lent” la seva elecció fa 8 anys.

A l’acte també hi van participar el president provincial de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, el president-delegat especial de la Creu Roja a Mollet-Baix Vallès, Xavier Guardia, i el seu coordinador. Eduard Vides. Quitet va destacar que “amb Parera vam restituir la Creu Roja a Mollet” i va agrair a l’Ajuntament de Mollet “el màxim de facilitats” que sempre els dona.

El propi Romà Parera, envoltat de la seva família i amics, va tancar l’acte agraint el reconeixement i va respondre als elogis dient que “vaig fer el que havia de fer”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès