Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament requereix als propietaris de solars el seu deure de mantenir-los nets

12/06/2018

Medi Ambient

Un any més, amb l’arribada de la temporada d’estiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha enviat cartes personalitzades als propietaris de solars per recordar-los la seva obligació de mantenir els espais en condicions de salubritat i seguretat i demanar-los, per tant, el compliment d’aquest deure. L’objectiu és evitar riscos d’incendis i de proliferació de plagues.

Per aquest motiu, l’Ajuntament demana als propietaris dels solars que realitzin la neteja i manteniment d’aquestes zones i així evitar danys a les persones i als bens.

Per fer-ho, cal:

  • Segar la vegetació baixa, arbustiva i herbàcia de tota la parcel.la i retirar les restes vegetals produïdes portant-les a un abocador autoritzat
  • Netejar el solar si presenta brutícia i/o acumulació de deixalles. Les restes hauran de portar-se a un abocador autoritzat
  • Mantenir la tanca i/o la porta en bon estat de conservació

En cas de no dur a terme les actuacions requerides en 15 dies a partir de rebre el requeriment, l’Ajuntament ordenarà l’execució de les actuacions necessàries que en tot cas, aniran a càrrec de la propietat. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès