Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Emma i Marc, els noms preferits a Mollet

02/07/2018

Actualitat

Segons el Resum numèric del padró d’habitants de Mollet del Vallès de 2017, Emma i Marc són els noms més freqüents dels nadons nascuts l’any passat a la ciutat. L’informe complet es presentarà al Ple de l’Ajuntament del 9 de juliol.

Actualment, la xifra de la població oficial de Mollet del Vallès se situa ens els 51.134 habitants: un 50,8% són dones i un 49,2% són homes. Les franges d’edat entre 35 i 54 són força nombroses i la població corresponent als majors de 65 anys supera el 16% del total.

             

Els barris més poblats

El Resum numèric del padró d’habitants indica que els barris amb més població són, per aquest ordre, Col·legis Nous, Plana Lledó, Can Borrell i Can Pantiquet, que agrupen més del 50% de la població molletana. El tipus de llar més habitual és la formada per 2 membres, seguida de les unitats domiciliàries de 3 i 1 membres. Aquesta dada no ha variat substancialment de la resta d’anys anteriors.

 

Llocs de naixement

Les persones nascudes a Catalunya suposen el 62% de la població de Mollet, mentre que la població nascuda a la resta de l’Estat espanyol conforma gairebé un 23%.

La població nascuda fora de l’Esta espanyol és de poc més del 15%, un percentatge un punt i mig per sobre de la proporció respecte de tot Catalunya. Marroc és de llarg la comunitat més representada i Equador és la segona més nombrosa.

 

Emma, Marc, Antonio i Maria

Els noms més freqüents dels nadons nascuts a Mollet l’any 2017 són, per aquest ordre, Emma, Marc, Paula i Alejandro. Els noms masculins més habituals al padró són Antonio, José i Manuel, i els femenins són Maria, Montserrat i Carmen. Els primers i segons cognoms més freqüents al padró són García, López i Martínez.

 


Informe

Document Informe (974 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès