Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Manifest de la Junta de Portaveus respecte l’operació policial

03/07/2018

La Junta de Portaveus, reunida aquesta tarda, ha acordat un manifest respecte la macro-operació policial d’avui que ha comptat amb tots els vots a favor a excepció del grup d’Ara Mollet ERC que ha votat en contra.

A continuació reproduïm el contingut d’aquest manifest:
 
Des d’aquest matí, l’Ajuntament està col·laborant amb la Policia Nacional per tal de proporcionar tota la informació que necessitin dins la macro-operació policial que s’està fent a desenes de municipis de tot l’Estat espanyol.
 
És per això que la Junta de Portaveus,
 
MANIFESTA que tal com reflecteix el codi ètic i de bon govern de l’Ajuntament, la integritat, la exemplaritat, la transparència i l’honestedat són principis que han de regir la conducta de tots i totes els càrrec públics i dels treballadors/res municipals.
 
La junta de portaveus defensem i sempre defensarem públicament la feina que fan tots i cadascun dels treballadors i treballadores municipals i el dret fonamental a la presumpció d’innocència però, de la mateixa manera, creiem que en el cas que es confirmés la realització dels fets investigats, l’Ajuntament haurà d’actuar amb contundència i prendre les mesures necessàries en defensa de la institució que representem.
 
Des del municipalisme la nostra vocació és el servei públic, la defensa de la institucions públiques i la millora de la vida de la ciutadania. És per això que apel·lem al respecte al marc jurídic, als valors ètics i a la gestió responsable dels assumptes públics.

Operació policial

Des d’aquest matí, l’Ajuntament està col·laborant amb la Policia Nacional per tal de proporcionar tota la informació que necessitin dins la macro-operació policial que s’està fent a desenes de municipis de tot l’Estat espanyol. 

En el cas dels municipis catalans, segons fonts policials, en aquesta macro-operació policial la investigació se centra només en responsables tècnics municipals i no s’investiga a cap càrrec electe.

En el cas de Mollet, segons fonts de la investigació hi ha hagut la detenció d’un funcionari per tal que declari davant del jutge.

L’Ajuntament de Mollet ofereix una col·laboració absoluta amb la investigació.

Com a institució defensem el dret fonamental a la presumpció d’innocència i en el cas que es confirmessin els fets investigats, l’Ajuntament actuarà amb contundència i prendrà les mesures administratives necessàries

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès