Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El projecte participatiu Viver de Projectes rep el reconeixement de Bona Pràctica en Govern Local

09/07/2018

Joventut

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya ha reconegut l’Ajuntament de Mollet del Vallès per la iniciativa dirigida als joves anomenada Viver de Projectes.

La idea va nèixer amb el propòsit de donar cobertura a aquelles iniciatives organitzades o dirigides al col·lectiu jove de la ciutat i de qualsevol àmbit d’interès juvenil, amb els objectius d’afavorir el seu desenvolupament individual i social i nodrir la vida sociocultural de Mollet del Vallès amb aquestes iniciatives.

Per donar cobertura a les propostes que es van escollir, l’Ajuntament va destinar 6.000 euros dels pressupostos de l’any passat oferint assessorament tècnic i cedint espais.

Per al regidor de Joventut de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, “és un orgull rebre un reconeixement que referma la nostra clara voluntat de potenciar  les polítiques participatives entre els joves de Mollet”. Broto ha recordat que “Viver de Projectes ésl’evolució de Suport a les Iniciatives Juvenils, un programa on desenes de joves de Mollet han tirat endavant projectes amb l’ajuda dels tècnics municipals i els recursos de la regidoria de Joventut”.

El Banc de Bones pràctiques és una iniciativa impulsada per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que reconeix i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès