Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló ofereix una àmplia oferta educativa per al curs 2018-2019

10/07/2018

Educació

Com cada any, el Museu Abelló presenta a les escoles una àmplia oferta d’activitats per als diferents nivells educatius. Aquest programa té el doble objectiu de donar a conèixer el Museu, la col·lecció Abelló i el Menhir i, alhora, introduir i sensibilitzar l’alumnat en diferents vessants artístiques i en la importància del patrimoni cultural.

Els Serveis Educatius del Museu ofereixen un programa de visites i tallers basat en els recursos i el patrimoni de la Fundació Municipal Joan Abelló: el fons de la col·lecció, l’obra de Joan Abelló, la Casa del Pintor i el Menhir de Mollet. Les activitats estan adaptades al currículum escolar per als diferents nivells educatius (des de l’educació infantil, primària, secundària i batxillerat).

A través de les diferents activitats es dóna a conèixer el patrimoni de la Fundació i es provoca el diàleg i la reflexió amb l’objectiu de conèixer diferents procediments artístics i altres conceptes relacionats amb l’art. Paral·lelament, en funció de les exposicions temporals, també es dissenyen visites i tallers específics.

L’objectiu dels serveis educatius és fomentar  l’educació  artística  i  la  participació  activa  en  activitats culturals, amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i la innovació dels infants per a la formació de ciutadans crítics i participatius. Per això, també s’ofereix als mestres la possibilitat d’impartir alguna classe des del Museu fent servir el fons de la col·lecció com a suport.

Aquesta oferta educativa es fa arribar a totes les escoles i instituts de Mollet i municipis del voltant.


Document relacionat

Document Serveis educatius 2018 (319 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès