Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Acords del Ple municipal del 9 de juliol de 2018

10/07/2018

Acció Institucional

Resolucions de la sessió plenària del 9 de juliol de 2018

Aprovació de les actes de les sessions ordinària, del 28 de maig, i extraordinària, del 14 de juny de 2018. S’aprova per unanimitat.

Aprovació de la modificació del règim de dedicació dels regidors de Ciutadans. S’aprova per unanimitat.

Aprovació de les festes locals per a l’any 2019. S’aprova per unanimitat.

Aprovació dels resums numèrics de la revisió anual del padró municipal d’habitants a 1 de gener de 2018. S’aprova per unanimitat.

Aprovació de la rectificació de la rectificació de l’inventari a 31 de desembre de 2017. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Ciutadans, PDeCAT i el PP, i les abstencions de Canviem i d’Ara Mollet-ERC-MES.

Aprovació de l’adhesió de diversos ajuntaments al conveni de col·laboració per regular el servei del taxi. S’aprova per unanimitat.

Aprovació de l’addena del conveni de col·laboració i encàrrec de gestions amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge. S’aprova per unanimitat.

Aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci de Residus del Vallès Oriental. S’aprova per unanimitat.

Aprovació provisional del Pla de millora urbana per a la modificació de l’ordenació de la zona terciària 7A. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Ciutadans, PDeCAT i el PP, i les abstencions de Canviem i d’Ara Mollet-ERC-MES.

Aprovació inicial de la modificació del l’Ordenança sobre llicències d’accés de vehicles als locals (guals). S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta sobre l’anunci del final d’ETA. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta de suport al dret de morir dignament. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Canviem, Ara Mollet-ERC-MES, Ciutadans i el PDeCAT, i amb el vot en contra del PP.

Aprovació d’una proposta sobre la realitat dels refugiats a l’Estat espanyol. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Canviem, Ara Mollet-ERC-MES i el PDeCAT, i amb les abstencions de Ciutadans i del PP.

Aprovació d’una proposta per a la implantació d’un pas de vianants d’accés als Pinetons. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta sobre l’ocupació il·legal. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Canviem, Ara Mollet-ERC-MES, Ciutadans i PP, i l’abstenció del PDeCAT.

Aprovació d’una proposta per l’accessibilitat universal obligatòria als edificis municipals. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta per reclamar al departament d’Ensenyament que no elimini grups al Centre de Formació d’Adults. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Canviem, Ciutadans, PDeCAT i el PP, i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES.

Aprovació d’una proposta de rebuig a la decisió judicial d’alliberar “La Manada”. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta de suport al govern paritari de Catalunya. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta sobre un espai permanent de Festa Major. S’aprova amb els vots a favor de Canviem, Ara Mollet-ERC-MES i el PDeCAT, i amb les abstencions del PSC, Ciutadans i del PP.

Aprovació d’una proposta de rebuig a la violència i a la impunitat. S’aprova amb els vots a favor de Canviem, Ara Mollet-ERC-MES i el PDeCAT, amb els vots en contra de Ciutadans i del PP, i amb l’abstenció del PSC.

Aprovació d’una moció d’urgència presentada per Ara Mollet-ERC-MES, que demana una auditoria arran de l’operació policial del 3 de juliol. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una moció d’urgència presentada per Canviem, que demana una comissió d’investigació municipal arran de l’operació policial del 3 de juliol. S’aprova per unanimitat.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès