Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Tribunal Suprem dona la raó a l’Ajuntament

10/07/2018

Actualitat

El Tribunal Suprem ha admès a tràmit el recurs de cassació que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va presentar en el seu moment contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que no va acceptar la demanda per aquest deute presentada pel consistori molletà. Ara, amb l’estimació del Suprem, el TSJC haurà d’admetre la documentació presentada per l’Ajuntament i dictar sentència.

En el seu moment, el Departament de Benestar de la Generalitat es va comprometre ha contribuir en la construcció del Centre de Serveis El Lledoner amb 1 milió 640 mil euros. El Centre es va inaugurar l’any 2009 i quan l’Ajuntament va reclamar aquests diners, la Generalitat va argumentar que no tenia assignació pressupostaria per fer front al compromís.

A partir d’aquí, l’Ajuntament de Mollet va presentar un contenciós davant el TSJC que no va ser admès per un suposat defecte de forma, amb la qual cosa el consistori va acudir al Tribunal Suprem presentant un recurs de cassació contra la decisió del TSJC.

Ara, un cop el Suprem ha donat la raó a l’Ajuntament, el TSJC s’haurà de pronunciar dictant sentència 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès