Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs participa a l’acte One year to go dels World Roller Games 2019

11/07/2018

Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games 2019 , Josep Monràs, ha participat a l’acte de presentació One year to go, una trobada que ha servit per començar el compte enrere d’aquests Jocs dels que Mollet serà una de les subseus.

Mollet del Vallès serà una de les subseus dels World Roller Games que tindran lloc a Barcelona del 5 al 14 de juliol de 2019. Concretament, la ciutat acollirà el campionat júnior d’Hoquei en Línia al Pavelló de la Riera Seca.  El dia 29 de juny es faran els entrenaments, del 30 de juny al 4 de juliol se celebraran les competicions, i els dies 5 i 6 de juliol, les finals.

A l’acte d’avui, entre d’altres, hi han assistit Carmelo Paniagua, president del Comitè Organitzador i de la Federació Espanyola de Patinatge, Ramon Basiana, president del Comitè Executiu, Sabatino Aracu, president de la Federació Internacional de Patinatge, Gerard Figueras, Director General de l’Esport de la Generalitat, i Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona. 

Durant la trobada, Josep Monràs també ha tingut l’oportunitat de saludar el molletà Toni Fuentes que serà el responsable d’operacions dels World Roller Games 2019.

Com uns Jocs Olímpics

Els World Roller Games són el major esdeveniment mundial que agrupa els campionats de totes les disciplines de roller sports com Scooter, Patinatge Artístic o Skateboard i són classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.
Catorze localitats de l’entorn de Barcelona, com Mollet del Vallès, seran subseus esportives o ciutats on s’hi faran exhibicions. En aquesta competició hi participaran 6.000 esportistes de 117 països i més d’un miler de voluntaris.
Mollet del Vallès ja va ser subseu de tir olímpic durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.
 


Enllaç relacionat

World Roller Games 2019

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès