Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Monràs visita el nou edifici d’Euromed a Mollet, que s’inaugurarà el 26 de juliol

20/07/2018

Economia

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Dionisio, han visitat aquest matí el nou edifici d’innovació i desenvolupament de nous productes d’Euromed. L’empresa, que produeix extractes vegetals, està instal·lada al polígon de Can Magarola de Mollet des de fa gairebé 50 anys.

El director general d’Euromed, Xavier Roig, el director financer, Josep Maria Albert, i el responsable de compres, Manuel Collado, han acompanyat l’alcalde Josep Monràs i la regidora Mireia Dionisio en la visita a les noves instal·lacions.

Roig ha explicat que el 30% dels 140 treballadors del grup a la ciutat són del Baix Vallès i que Mollet del Vallès “és ideal, perfecte, a nivell logístic” perquè està molt ben comunicada. Xavier Roig confia en “continuar creixent a Mollet per ampliar la nostra activitat”.

Per la seva banda, l’alcalde Josep Monràs s’ha declarat “impressionat” amb les noves instal·lacions d’una empresa que es “consolida a Mollet  amb ocupació de qualitat”. Monràs ha afegit que, precisament, “la funció de l’Ajuntament de Mollet “és facilitar i agilitar les consolidacions de les empreses al municipi”.

Sembla una fulla

Al nou edifici hi ha els laboratoris i té una superfície total de 1.400 m2. És lluminós, ampli, amb espais oberts, sostenible i, des de l’aire, recorda la forma orgànica d’una fulla. La inversió ha estat de 3 milions d’euros i s’han contractat cinc nous treballadors.

Euromed, instal·lada a Mollet des de 1971, produeix extractes vegetals per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris, i és referent mundial en alguns productes.

El 97% de la producció de la companyia s’exporta a més de 35 països i disposa de seus a Alemanya, França i als Estats Units. El grup va facturar 57 milions d’euros l’any 2017 i te previst incrementar les seves vendes en més d’un 10% aquest any.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès