Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Euromed inaugura a Mollet un nou edifici de laboratoris d’innovació i desenvolupament

27/07/2018

Empresa

Aquesta empresa és pionera a Europa amb els extractes vegetals, està instal·lada al polígon de Can Magarola de Mollet del Vallès des de l’any 1971 i té més de 150 treballadors.

La inauguració del nou edifici d’Euromed s’ha fet aquest dijous i ha anat a càrrec  de la primera tinenta d’Alcaldia i responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mollet, Mireia Dionisio; del director general d’Euromed, Xavier Roig; de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Matilde Villarroya, i del president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental, Carles Ayats.

Durant l’acte, Mireia Dionisio ha assegurat que “estem molt contents que hi hagi empreses d’aquesta grandíssima qualitat a la ciutat, que confiïn a mantenir-se a Mollet i que generin llocs d’ocupació”.

1.700 m2 amb forma de fulla

Al nou edifici hi ha els laboratoris i té una superfícies de 1.700 m2. És lluminós, ampli, amb espais oberts i sostenible. Xavier Roig ha explicat que “té una forma orgànica, amb la forma de fulla vista des de l’aire; és un edifici prou simbòlic i que fa un canvi corporatiu de la companyia”.

La inversió ha estat de 3 milions d’euros i s’han contractat 5 nous treballadors. En aquest sentit, Carles Ayats ha destacat que “sempre es parla que es creen llocs de treball però que no són de qualitat; precisament aquestes empreses sí que fan que aquests llocs de treball siguin d’extrema qualitat perquè en un laboratori hi trobem tot tipus de professionals”.

A Mollet des de fa 50 anys

Euromed és a Mollet del Vallès des de fa gairebé 50 anys, produeix extractes vegetals per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris, i és referent mundial en alguns productes. Matilde Villarroya ha subratllar que “des del departament d’Indústria de la Generalitat ens posem al costat de qualsevol empresa que ens necessiti”.

El 97% de la producció de la companyia s’exporta a més de 35 països i disposa de seus a Alemanya, França i els Estats Units. El grup va facturar 57 milions d’euros l’any 2017 i te previst incrementar les seves vendes en més d’un 10% aquest any.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès