Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia Municipal identifica el presumpte autor de diversos robatoris a les taquilles de Ca n’Arimon

31/07/2018

Seguretat Ciutadana

Els agents de la policia local de Mollet del Vallès també han identificat el propietari d’un vehicle que duia enganxat un adhesiu fals de la ITV.

Els treballadors del Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon de Mollet del Vallès han denunciat a la Policia Municipal diversos robatoris a les taquilles dels vestidors.

Els fets va passar ahir dilluns 30 de juliol al migdia. Suposadament, el presumpte autor dels robatoris va fugir quan els agents de la policia es van presentar a Ca n’Arimon. En la fugida es va deixar a terra un joc de claus que obren algunes taquilles, la targeta sanitària i una motxilla amb els objectes robats.

La policia ha recuperat tots els objectes sostrets i ha contactat amb les víctimes Les diligències per un delicte de robatori continuen obertes.

Adhesiu ITV fals

D’altra banda, la Policia Municipal de Mollet del Vallès també ha identificat el propietari d’un vehicles estacionat a prop de la comissaria que duia enganxat un adhesiu fals de la Inspecció Tècnica de Vehicles.

Els fets van passar el diumenge 29 de juliol a mig matí quan una patrulla policial va detectar que l’adhesiu de la ITV no corresponia al vehicle. La Policia Municipal manté obertes les diligències per un delicte de falsedat documental.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès