Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La setmana vinent començaran les obres a la plaça de l’Estatut i al pavelló de Plana Lledó

03/08/2018

Obres

Es tracta de la remodelació integral de la plaça de l’Estatut i dels treballs preparatoris per a cobrir la pista exterior del pavelló municipal de bàsquet de Plana Lledó de Mollet del Vallès.

Aquest mes d’agost arrenca amb dues obres significatives per continuar millorant la ciutat. Per una banda, la remodelació integral de la plaça de l’Estatut, al barri de l’Estació de França, jocs infantils nous i terra de cautxú. La reforma durarà dos mesos i té un cost aproximat de 140.000 euros.

La regidora d’Obres i Infraestructures de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, ha explicat que “és un projecte engrescador perquè s’ha treballat conjuntament amb dels veïns i els pares i mares del barri”.

Els altres treballs de millora que començaran la setmana que ve són les feines preparatòries per a cobrir la pista exterior del pavelló municipal de bàsquet de Plana Lledó. La cobertura s’allargarà cinc mesos i té un cost de 330.000 euros.

Mireia Dionisio ha destacat que la pista exterior del pavelló de Plana Lledó es cobrirà perquè les inclemències meteorològiques no impedeixin que “es pugui fer servir durant tot l’any”.

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès