Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Una Festa Major rodona

27/08/2018

Cultura

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Mercè Pérez Piedrafita, ha assegurat que la Festa Major d’enguany ha estat un èxit gràcies a la col·laboració i participació de tothom: entitats, ciutadania i consistori.

La Festa Major de Mollet del Vallès s’ha celebrat del 18 al 21 d’agost i ha estat un èxit en tots els sentits. La regidora Mercè Pérez ha destacat “l’alta participació en tots els actes”, sobretot en el concert d’Hotel Cochambre al parc de Can Mulà, en l’espectacle d’humor Como en la casa de uno... en ningún sitio, a l’envelat, que va protagonitzar el pregoner d’aquest any, l’actor Santi Rodríguez, i en el Piromusical de darrer dia de la festa.

La responsable de Cultura també ha comentat que l’aposta per arribar al públic familiar amb canalla “ha funcionat molt bé”. En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet va condicionar un espai al parc de les Pruneres amb més ombres, on cada dia hi va haver activitats d’animació, d’aigua i escuma per als més petits.

Les 26 entitats de la Festa Major

Mercè Pérez ha volgut agrair la col·laboració de les 26 entitats: associacions, clubs, colles... i les ha felicitat  perquè “han treballat amb molta seriositat” i perquè, gràcies a aquesta feina, “l’èxit de la Festa Major 2018 ha estat de tots”.

Una festa responsable

La regidora de Cultura també ha subratllat que la Festa Major de Mollet d’enguany ha estat una “festa responsable en civisme i en consum d’alcohol”, arran de les mesures se seguretat i de conscienciació que es van va dur a terme.

Cinc minuts silenci pels atemptats

El 17 d’agost, a les 12 del migdia, Mollet va retre un homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i a Cambrils. L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va llegir un manifest en el qual va destacar que davant del terrorisme “només hi ha una paraula: unitat”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès