Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El 13 de setembre s’obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2018-2019

03/09/2018

Cultura

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la propera temporada, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi.

Com cada temporada, la programació és variada i extensa, i inclou música, exposicions, xerrades, teatre, joieria, esport, ball, pintura, ioga, fotografia, informàtica, entre d’altres disciplines. Les Activitats, Cursos i Tallers són per a tots els públics i es divideixen en dos quadrimestres: el primer va de l’1 d’octubre al 8 de febrer i el segon, de l’11 de febrer al 7 de juny.

 

  • Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran: 13, 14 i 17 de setembre

 

Les inscripcions es portaran a terme en tres dies: el 13, per a les activitats relacionades amb les habilitats personals; el 14, per a les noves tecnologies i humanitats, i el 17, per a l’expressió i salut, i creixement personal.

Les inscripcions presencials s’hauran de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h. Per evitar aglomeracions caldrà recollir el tiquet de torn a la recepció de l’Ajuntament a partir de les 8.30 h. Aquest tiquet indicarà el número de torn i l’hora per realitzar cada inscripció. Les inscripcions també es podran fer per internet, els mateixos dies i horaris, a www.molletvalles.cat

A partir del 18 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L’Ateneu Gran, El Lledoner i l’Espai Sant Jordi.

  

  • Cursos i Tallers als centres cívics, culturals i de dona: 18 i 19 de setembre

 

Les inscripcions es portaran a terme en dos dies: el 18, per als cursos de salut, arts escèniques i música, i el 19, per a la resta d’activitats.

Les inscripcions podran ser presencials, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, a www.molletvalles.cat, a partir de les 15.30 h.

A partir del 20 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es podran continuar a cada centre.

Les inscripcions als actes de la Biblioteca Can Mulà es faran al mateix centre la setmana anterior a l’activitat, excepte els tallers i cursos per a adults, que s’especifiquen al programa.

  

  • Programa esportiu Mou-te!: 20 de setembre

 

Les inscripcions es podran fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos començaran l’1 d’octubre i finalitzaran el 21 de juny.

Les persones interessades a participar en les Activitats, Cursos i Tallers 2018-2019 poden informar-se dels continguts a través de www.molletvalles.cat o consultar el diari que hi ha als equipaments municipals.

 


Diari

Document Diari (9.5 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès