Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Descobrir Mollet a peu

05/09/2018

Via Pública

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat a diferents punts de la ciutat 18 senyals d’orientació urbana per a vianants. Es tracta d’uns senyals en els que es dona informació sobre els principals punts d’interès de Mollet i s’informa sobre la ubicació de les instal·lacions de serveis bàsics. L’objectiu de la iniciativa també es proposar un itinerari per aquells indrets que conformen el patrimoni material de la ciutat on s’inclouen algunes de les 10 meravelles de Mollet que el Consell dels Infants va elaborar l’any 2015.

Els itineraris, que tenen els seus punts de partida a les dues estacions de Renfe i als aparcaments de la ciutat, orienten als vianants, per exemple, cap als diferents parcs de la ciutat, el Museu Abelló, la Biblioteca Can Mulà i el Menhir, el centre històric o Gallecs, així com cap als principals equipaments com ara la Casa de la Vila, el Mercat Municipal, els jutjats o l’hospital.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament també ha volgut posar en relleu el patrimoni material de Mollet proposant un itinerari no només per aquelles persones que visiten la ciutat, sinó també perquè els molletans i les molletanes puguin contemplar, durant els seus trajectes a peu, aquells indrets més significatius des del punt de vista cultural, arquitectònic o paisatgístic. 

Aquesta proposta d’itinerari inclou part del llistat de les 10 meravelles de Mollet que l’any 2015, amb l’ajut del Centre d’Estudis Molletans, va elaborar el Consell dels Infants. Algunes d’elles són el Menhir de Mollet, el Museu i la Casa del Pintor Abelló o Gallecs i l’Església de Sta. Maria.

Per dur a terme aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mollet ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès