Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra la Diada

07/09/2018

Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. La celebració comptarà amb la presència de la Corporació Municipal, el Síndic Personer i la participació d’entitats de la ciutat.

L’acte començarà a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas.

L’ Associació Pau Casals i el cor Estoc de Veus acompanyaran l’homenatge amb la interpretació de peces musicals com la sardana Per tu ploro i els himnes de Mollet i de Catalunya, entre d’altres.

La hissada de bandera anirà a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, acompanyat de dos infants del Club Bàsquet Mollet, que aquest any celebra el seu 75è aniversari. Tot seguit s’iniciarà l’ofrena floral.

En els eixos principals de la ciutat, el consistori molletà ha instal·lat banderoles commemoratives de l’11 de setembre per recordar la celebració i mostrat el reconeixement i l’adhesió de Mollet a la Diada Nacional de Catalunya. L’Ajuntament anima la ciutadania a penjar senyeres als balcons.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès