Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més busos per enllaçar el barri de Lourdes amb l’Hospital de Mollet i el centre de la ciutat

14/09/2018

Mobilitat

Des del passat 12 de setembre, la línia de bus Parets dels Vallès – barri de Lourdes- Hospital Comarcal de Mollet del Vallès – Santa Perpetua de Mogoda, s’ha incrementat amb dos viatges més d’anada i tornada i s’han ampliat fins al vespre els horaris de pas. Aquest increment de prestació del servei es produeix després que la Direcció General de Transports i Mobilitat hagi accedit a les reclamacions dels municipis als que dona servei aquesta línia.

D’aquesta manera, des d’aquest dimecres, el bus interurbà d’aquesta línia, la 345, de dilluns a divendres, fa 12 parades d’anada i 12 de tornada al Passeig de Ronda del Barri de Lourdes, front les 10 que feia fins ara.

Així mateix, també s’han ampliat les freqüències de pas és enllà de les 18.25 h. En concret hi han dos busos més, un a les 19.30 h i l’altre a les 20.30 h, el que permet als veïns de Lourdes augmentar i millorar les seves possibilitats de mobilitat per anar a l’Hospital.  

Reclamacions ateses

Finalment, l’any 2015, la Generalitat acceptava les constants reclamacions fetes per l’Ajuntament de Mollet per tal que els veïns de Lourdes tinguessin una major cobertura i connexió amb l’Hospital i el centre de la ciutat.

Fruit d’atendre aquestes reclamacions, al febrer de 2016, els busos d’aquesta línia van començar a parar al barri.

A partir d’aquí, l’Ajuntament es congratula d’aquesta nova ampliació del servei, ja que sempre ha defensat que els veïns de Lourdes puguin tenir una major connexió amb l’Hospital i per la intensa afluència d’usuaris que hi ha entre aquest barri i el centre de la ciutat, amb més de 100 trajectes diaris.

L’Ajuntament també recorda que en tots els casos, ja siguin línies interurbanes o el bus urbà, serveixen tant la targeta urbana de Mollet com els títols de transport integrat.   

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès