Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

75 anys “passejant” el nom de Mollet

11/10/2018

Esports

L’alcalde Josep Monràs ha rebut avui a l’Ajuntament una delegació del Club Muntanyenc Mollet per felicitar-los personalment pels seus 75 anys d’història i signar al llibre d’honor que la entitat ha elaborat especialment per celebrar aquesta efemèride. Un gest a través de la qual Monràs ha volgut posar en valor l’esforç i la pedagogia que fa el club per respectar l’entorn natural i potenciar l’activitat física i les relacions humanes.

Per Castelltort “és un honor per a nosaltres que el nostre batlle sigui la primera personalitat en signar aquest llibre després que ho hagi fet el soci d’honor del club i pare de l’alpinisme català, espanyol i internacional com és Jordi Pons”. El president de l’entitat també ha volgut agrair “especialment el suport i la sensibilitat d’aquest Ajuntament, i en particular del seu alcalde, per tot allò que té a veure amb l’activitat física i la salut”.

De la seva banda, Monràs ha posat l’èmfasi “en tots aquells que al llarg d’aquests 75 anys han fet possible que el Club Muntanyenc Mollet sigui referent arreu de Catalunya abanderant els valors que sempre hem defensat de d’aquest Ajuntament com son el respecte per la natura, l’exercici físic, la vida saludable i la relació entre les persones”. 

Monràs també ha volguttenir unes paraules “per la llegenda de l’alpinisme Jordi Pons a qui vull agrair una vegada més la seva relació i estima amb la ciutat com es va posar de manifest amb el suport que va donar a Mollet quan vam ser Ciutat Europea de l’Esport”.  

 


Imatges Històriques
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès