Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

354 famílies molletanes optaran als nous habitatges de protecció oficial de La Vinyota

07/11/2018

Avisos

Després que el passat 31 d’octubre finalitzés el període de presentacions de sol·licituds per optar a un dels 80 nous pisos de protecció oficial que es faran a La Vinyota, l’Ajuntament de Mollet ja ha posat en marxa el procés que derivarà en donar a conèixer el llistat definitiu. En total s’han presentat 354 sol·licituds.

En aquests moments s’està elaborant el llistat provisional de persones admeses en funció de la seva antiguitat al padró. Un cop estigui enllestit, es publicarà la relació provisional i s’iniciarà un termini de 10 dies per presentar possibles al·legacions.

Posteriorment es donarà a conèixer la data del sorteig que servirà per establir l’ordre en el que cada sol·licitant podrà optar a un habitatge. 

En comparació a la darrera promoció d’habitatges de protecció oficial que l’any 2005 hi va haver a La Vinyota, aquesta vegada han augmentat proporcionalment el nombre de sol·licituds per habitatge.   

Aquests 80 habitatges se sumen als més de 300 habitatges que ja es van construir a La Vinyota, convertint la ciutat de Mollet en una de les poques on tots els habitatges d’un mateix barri tenen règim de protecció oficial.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès