Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament segueix apostant per l’emprenedoria a les escoles amb la participació, aquest curs, de més de 400 alumnes

05/12/2018

Educació

Per 7è d’any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès a través del programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona. A partir d’aquesta iniciativa, més de 400 alumnes crearan la seva pròpia cooperativa.

Enguany hi participen 421 alumnes de 5è de primària de sis escoles: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola el Bosc i l’Escola Montseny, a qui l’alcalde Josep Monràs i el regidor d’Educació, Raúl Broto, els han fet entrega del CIF que acredita les seves cooperatives.

Per Raúl Broto, aquesta iniciativa “ens és força útil perexplicar als joves alumnes quin és el camí des que tens una idea fins que formes una empresa o un negoci, fomentar un model com és el cooperatiu, més democràtic i no tant centrat en el benefici, i familiaritzar-los amb els serveis municipals d’ocupació”. 

Els professors i professores dels centres han estat formats per tal que transmetin als seus alumnes una sèrie de valors sobre l’emprenedoria amb l’objectiu de reforçar les competències de l’esforç, l’autonomia i la responsabilitat.

En aquests moments, les diferents cooperatives ja estan constituïdes i es troben en plena fase de disseny dels logos i dels prototips dels productes. 

 

 

 


Els joves emprenedors
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès