Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Reunió del comitè territorial dels World Roller Games

07/02/2019

Esports

Aquest migdia, l’alcalde de la ciutat Josep Monràs ha assistit a la reunió del comitè territorial dels World Roller Games 2019 per tal de fer seguiment a la situació actual del projecte.

En aquesta reunió també s’han abordat qüestions com el programa d’entrenaments de les competicions i el programa d’activitats promocionals, entre d’altres.
 
Josep Monràs ha estat present en aquesta reunió ja que Mollet del Vallès serà subseu d’aquesta competició mundial i en concret acollirà la disciplina del Roller Derby. En aquesta trobada organitzada per la Diputació de Barcelona, han assistit, a més dels representants municipals dels ajuntaments implicats en aquest esdeveniment mundial dels esports de roda petita, també els membres del comitè organitzador amb el seu director executiu, Marc Caballé, al capdavant.
 
Com uns Jocs Olímpics
Els World Roller Games són el major esdeveniment mundial que agrupa els campionats de totes les disciplines de roller sports com Scooter, Patinatge Artístic o Skateboard i són classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.
 
Catorze localitats de l’entorn de Barcelona, com Mollet del Vallès, seran subseus esportives o ciutats on s’hi faran exhibicions. En aquesta competició hi participaran 6.000 esportistes de 117 països i més d’un miler de voluntaris.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès