Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament contracta 23 persones a través del projecte Treball als barris

05/03/2019

Ocupació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat a 23 persones en situació d’atur a través del projecte Treball als barris. A través d’aquest programa, dirigit als residents del barri de Plana Lledó, des de l’any 2010 l’Ajuntament haurà contractat 158 persones.

En aquest sentit, el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, ha recordat que “des de l’Ajuntament seguirem posant a l’abast de la ciutadania totes les nostres eines per lluitar contra l’atur, ja sigui a través de contractacions directes, de diferents programes d’inserció laboral, de formació o de suport a l’emprenedoria”.    

En concret, els operaris realitzaran tasques de construcció, neteja, suport a la integració social i jardineria al barri de Plana Lledó.

Aquests plans ocupacionals s’adrecen a persones en situació d’atur, que no cobren la prestació per desocupació (prestació a nivell contributiu), amb baixa qualificació professional i amb risc d’exclusió social.

L’acció està subvencionada des del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social - Servei Públic de Treball Estatal i de la Seguretat Social.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès