Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Obert el termini per presentar-se al XX Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

06/03/2019

Cultura

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XX Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de 2n de batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 20 de maig.

L’objectiu del premi és estimular la recerca de temàtica local entre el jovent. Per això, des de l’any 2000 el CEM convoca anualment aquest certamen per a joves de 2n de batxillerat que hagin acabat el treball de recerca i que el tema d’estudi tingui una relació directa amb Mollet o el Baix Vallès.

Per presentar-se, cal elaborar un article de divulgació basat en el treball, i presentar-lo abans del proper 20 de maig. El jurat valorarà el tema proposat i la originalitat; l’aportació d’informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l’article; la metodologia i el rigor emprats i l’interès general que pugui suscitar l’article.

Es premiarà un únic article amb 350 euros i la possibilitat de ser publicat a la revista Notes, si així ho considera el jurat. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l’Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.


Document relacionat

Document Bases (250 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès