Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet fomenta la presència femenina en càrrecs directius

06/03/2019

Igualtat Dona-Home

En el marc del programa municipal a l’entorn de la propera celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, l’Ajuntament de Mollet vol posar de manifest la seva defensa i promoció de la presència de les dones en càrrecs directius. De fet, en aquests moments, les dones representen el 70% dels càrrecs de direcció de l’Ajuntament.

Aprofitant aquest 8 de març, l’Ajuntament de Mollet segueix reivindicant la necessitat de fer efectives polítiques i mesures que no discriminin les dones a l’hora d’optar a càrrecs directius i que serveixin per lluitar contra la bretxa salarial entre dones i homes.

Amb aquest missatge de rerefons, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit amb totes les dones de l’Ajuntament que ocupen càrrecs de direcció per agrair-les “la feina que esteu fent a l’administració local, un sector no aliè a la masculinització que impera arreu” tot i que “en el nostre cas, representeu el 70% dels càrrecs de direcció, una dada que ens porta a estar molts orgullosos de la feina feta en polítiques d’igualtat, una feina que posen de manifest els fets objectius i no les paraules”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès