Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament acorda amb la tecnològica global Idneo la seva participació en el projecte Mollet HUB

08/03/2019

Joventut

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el conseller delegat d’Idneo, Raúl Lucas, han acordat la participació de la companyia tecnològica en el projecte Mollet HUB per formar joves en aquest espai municipal d’innovació i formació. L’acord s’ha produït durant una visita de l’alcalde a les noves instal·lacions de la tecnològica que, després d’obrir oficines a Silicon Valley, Califòrnia, ha decidit instal·lar la seva seu central a Mollet del Vallès.

El nou centre de Mollet del Vallès, ubicat al polígon industrial Can Magarola, és la seu central de la companyia on duu a terme tota la cadena de valor (de la fase conceptual, disruptiva i més innovadora, fins a la fase final de desenvolupament i producció) per a clients dels sectors de la mobilitat, les tecnologies mèdiques i la IoT industrial.  

Els seus més de 400 enginyers treballen per fer realitat diferents projectes innovadors arreu del món transformant els seus negocis a través de la integració de solucions tecnològiques i punteres.

En aquest sentit, per Josep Monràs, “és un luxe que el personal de màxima qualificació amb el que compta Idneo, una de les tecnològiques més importants del món que ha decidit el seu centre neuràlgic a Mollet, puguin contribuir des del punt de vista de la innovació i la creativitat a formar els i les nostres joves en aquest nou espaid’innovació i formació”.  

Monràs també ha avançat que “estem a punt de concretar un altre acord amb els departaments de Recerca i Innovació de la Universitat Autònoma de Barcelona perquè també col·laborin en aquets espai i donin a conèixer les seves experiències i capacitats”.

Mollet HUB estarà dividit en tres àrees: Punt Connect ( un espai d’atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació)

La inversió ha estat entorn als 250.000 € i es previst que es posi en funcionament a finals d’aquest mes de març.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès