Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comencen les tasques d’instal·lació del nou ascensor de la Biblioteca

07/03/2019

Avisos

El proper 11 de març començaran les feines d’instal·lació del nou ascensor de la Biblioteca Municipal Can Mulà. Per motius de seguretat i pel soroll que pot provocar aquesta instal·lació, durant les següents tres setmanes la biblioteca romandrà tancada als matins. A la tarda l’horari serà l’habitual i el servei funcionarà amb plena normalitat.

Per tal de minimitzar l’impacte que l’actuació pot tenir en el normal funcionament de la biblioteca, les obres s’iniciaran a les 7 del matí i finalitzaran a les 4 de la tarda. A partir d’aquesta hora, el centre obrirà amb normalitat i amb el seu horari habitual.
 
Aquesta modificació horària, motivada per prioritzar la seguretat dels usuaris i pels sorolls que pot provocar l’actuació, es perllongarà durant tres setmanes, concretament de l’11 al 29 de març.
 
Durant aquest període, s'ha habilitat una aula d'estudi a l'Ateneu Gran que estarà oberta de 10 a 13 h de dimarts a divendres.
 
A partir de l’1 d’abril, la biblioteca tornarà a obrir en el seu horari habitual atès que les actuacions que es faran a partir d’aquesta data són totalment compatibles amb el normal funcionament del centre. 
 
 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès