Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El conseller Calvet i l’alcalde Josep Monràs acorden la construcció de 100 pisos socials a Mollet

15/03/2019

Acció Institucional

En una reunió celebrada ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, van acordar la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En aquesta trobada, Calvet i Monràs també han parlat del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

Pel que fa els terminis de la promoció d’habitatges, que es construiran al barri de Can Borrell, el període serà de tres anys. Aquest s’iniciarà el projecte de la promoció, el vinent començaran les obres i d’aquí dos ja es podran adjudicar els habitatges.

Un cop fet l’anunci, Josep Monràs, agraïa “la sensibilitat que ha mostrat el conseller per diferents qüestions que ens afecten a Mollet, i especialmentvull agrair l’acord al que hem arribat per desenvolupar aquesta promoció d’habitatges que estarà dirigida especialment als joves i a la gent gran”. Per Monràs “aquest projecte reforçarà les diferents polítiques d’habitatge que des de fa anys portem a terme a la ciutat”.

En referència al la rotonda de La Vinyota, durant aquest 2019 es treballarà en el projecte de traçat que, entre d’altres, comportarà incorporar un tercer carril o fer més àmplia la calçada, i s’espera que a finals d’any ja es pugui licitar l’obra”.

En aquest cas, Josep Monràs ha qualificat de bona una proposta que “ens aporta una via de solució molt més a prop que ara fa uns mesos i ens permetcomençar a posar fil a l’agulla per solucionar un dels grans problemes de mobilitat que tenim a la ciutat”.

Sobre Gallecs, ja s’està en la fase de redacció i tramitació del Pla Especial que podria quedar aprovat als vols de l’estiu i deixar enllestit, també els propers mesos, el projecte d’abastament d’aigua.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès