Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs participa a la reunió del Comitè Territorial dels World Roller Games

15/03/2019

Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games (WRG), Josep Monràs, ha participat en una nova reunió del Comitè que s’ha celebrat aquest matí a Igualada. Durant la trobada s’ha valorat amb satisfacció la rebuda que està tenint la cita, ja que de moment s’han inscrit 4.500 esportistes de 59 països.

La reunió també ha servit per constatar que el programa esportiu està molt avançat.

Així mateix, s’ha marcat com un dels objectius que aquest gran esdeveniment comporti deixar un llegat a tot el territori, tant pel que fa l’esport de base com el d’alta competició.

La trobada també ha servit per confirmar que properament el Comitè Organitzador farà un acte a Mollet del Vallès per presentar els jocs.

A la reunió d’avui hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge i del Comitè Organitzador dels WRG, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge i del Comitè Executiu dels WRG, Marc Caballé, Director Executiu dels RWG i Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Sobre els World Roller Games 2019

Els World Roller Games són el major esdeveniment mundial que agrupa els campionats de totes les disciplines de roller sports com Scooter, Patinatge Artístic o Skateboard i són classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Catorze localitats de l’entorn de Barcelona, com Mollet del Vallès, seran subseus esportives o ciutats on s’hi faran exhibicions.

En concret, Mollet del Vallès acollirà la disciplina de Roller Derby. Serà al Pavelló de Riera Seca on els millors especialistes del món d’aquesta disciplina es donaran cita del 8 al 13 de juliol.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès