Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs participa al 1r Congrés Internacional de l’Esport a les Grans Ciutats

22/03/2019

Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha participat al primer fòrum internacional sobre el futur de l’esport a les grans ciutats que s’ha celebrat aquesta semana a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona. En concret, Monràs ha format part de la taula de debat “Esport i Governança”.

Durant el debat, Monràs ha defensat la necessitat que les administracions locals, juntament amb les entitats i associacions esportives, siguin presents a la governança de les polítiques públiques, tant a nivell estatal com autonòmic.

Per l’alcalde de Mollet, es inqüestionable el paper que juguen l’administració local i el teixit esportiu en la promoció popular de l’esport i en la construcció i manteniment dels equipaments.

Monràs ha estat convidat en aquest esdeveniment internacional per parlar de governança esportiva com alcalde d’una ciutat amb un tradicional i permanent compromís amb l’esport i la salut arribant a ser subseu olímpica l’any 1992, Ciutat Europea de l’Esport l’any 2017, participant anualment a la Setmana Europea de l’Esport o acollint, aquest proper mes de juliol, la modalitat de Roller Derby  com a subseu dels World Roller Games Barcelona 2019.

Davant 600 congressistes, durant dos diez, més de 60 professionals i experts d’entitats i institucions d’arreu d’Europa i del món, participen en diferents conferències, taules de debat i grups de treball entorn al futur de l’esport a les grans ciutats.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès