Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet convidat al Congrés Nacional de Medi Ambient

05/04/2019

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha estat convidat com a ponent al Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA) que s’ha celebrat a Toledo. Enguany, sota el lema Camp i Ciutat, Agenda Global, els debats han girat entorn als reptes que les ciutats petites i mitjanes han d’afrontar en relació a la gestió dels recursos naturals i les oportunitats que s’ofereixen per crear una societat sostenible.

En concret, l’Ajuntament de Mollet ha donat a conèixer la seva experiència sobre alimentació sostenible a través del treball dut a terme en el projecte europeu Agri-Urban. Un projecte que ha servit perquè la ciutat disposi d’un Pla d’Acció Integrada sobre Alimentació i Salut. 

Durant la participació en aquesta taula rodona en la que diverses ciutats de l’Estat espanyol han donat a conèixer les seves experiències sobre alimentació sostenible, l’Ajuntament de Mollet també ha transmès la seva experiència sobre les accions que s’han començat a implementar per fer que el sector agroecològic sigui més fort a la ciutat o el treball i les propostes del Consell Municipal dels Infants d’enguany dirigides a potenciar la promoció dels hàbits alimentaris saludables.

El Congrés ha comptat amb la presència de representants de 16 diputacions d’arreu de l’Estat, de Hugo Morán, secretari d’Estat de Medi Ambient, així com del president de la Junta de Castilla-La Mancha, Emiliano García-Page.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès