Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es duplica el nombre de dones que opten a una plaça de la Policia Municipal

08/04/2019

Actualitat

En referència a la darrera convocatòria d’oposicions per optar a una plaça de la Policia Municipal de Mollet del Vallès, ara fa tres anys, en l’oposició que s’ha obert aquest any s’han presentat el doble de candidates. En total, entre homes i dones, la xifra també ha augmentat fins a triplicar-se en relació a la convocatòria de 2016.

Per aquesta convocatòria d’oposició lliure s’han presentat 632 persones, mentre que a l’anterior ho van fer menys de 200. Pel que fa el nombre de dones que enguany opten a ser Policia Municipal, representen el 19,94 % del total. Al 2016 el percentatge va ser del 9,5%.

Aquestes 632 persones opten a una de les 8 places convocades.

Pel que fa el concurs d’oposició de mobilitat horitzontal, a la que opten professionals que ja han fet el curs a l’Escola de Policia de Catalunya i tenen plaça en d’altres cossos policials, per les 2 places que han sortit a concurs, s’ha presentat 54 persones, 10 dones (18,52%) i 44 homes (81,48%).

Des que és va obrir aquesta convocatòria, l’Ajuntament, a través de la Policia Municipal, posava en marxa una intensa campanya informativa, en la que es va incloure una xerrada adreçada principalment a les dones, per incentivar la seva participació en aquest procés selectiu i, de retruc, posar en la valor la figura i la presència de la dona en el cos de policia i fomentar les polítiques d’equitat de gènere.   

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès