Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un caporal de la Policia Municipal rep una medalla en el Dia de les Esquadres

10/04/2019

Seguretat Ciutadana

El caporal de la Policia Municipal de Mollet del Vallès Antonio Mendoza Rojano ha rebut la medalla de bronze, amb distintiu blau del cos dels Mossos d’Esquadra, per ser un exemple de treball i implicació.

La concessió d’aquest guardó al caporal Antonio Mendoza es va fer el dimarts 9 d’abril durant la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Nord, a l’auditori de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Mollet, Josep Garzón, va entregar la distinció a Antonio Mendoza per ser un exemple de treball i implicació, desenvolupant tasques dins del cos de la Policia Municipal. Durant els darrers 10 anys, el caporal Mendoza -amb 39 anys de servei al cos-  ha estat el comandament responsable de l’oficina de denúncies i atenció a la ciutadania de la comissaria de la Policia Municipal de Mollet.

Cada any, els Mossos d’Esquadra reconeixen les actuacions meritòries dels membres del cos, dels membres d’altres cossos policials i de representats de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès