Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Acords del Ple municipal del 8 d’abril de 2019

09/04/2019

Acció Institucional

Resolucions de la sessió plenària del 8 d’abril de 2019

 

Ordre del dia

Aprovació de les actes de la sessió ordinària del 25 de febrer i de la sessió extraordinària de l’1 d’abril de 2019. S’aprova per unanimitat.

Declaració d’obres d’especial interès municipal. S’aprova per unanimitat.

Renovació de pòlissa de tresoreria amb CaixaBank per import de 2.000.000€. S’aprova amb els vots del PSC i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES, Canviem Mollet, Podem, PP, Ciutadans i PDeCAT.

Renovació de pòlissa de tresoreria amb Liberbank per import de 1.000.000€. S’aprova amb els vots del PSC i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES, Canviem Mollet, Podem, PP, Ciutadans i PDeCAT.

Aprovació del canvi de forma de gestió del Servei municipal de recollida d’animals de companyia. S’aprova per unanimitat.

Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Mollet de Vallès en l’àmbit del Calderí. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Podem, PP i Ciutadans, amb l’abstenció de Canviem Mollet i PDeCAT, i els vots en contra d’Ara Mollet-ERC-MES.

Aprovació d’una proposta per a la creació d’habitatges de lloguer social. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta de retirada del Decret llei 5/2019 de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge. S’aprova amb els vots del PSC, Canviem Mollet, Podem, PP i Ciutadans, i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES i PDeCAT.

Aprovació d’una proposta de suport a la reivindicació de més places públiques en residències de gent gran. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una proposta a favor de la pau a Veneçuela. S’aprova amb els vots a favor d’Ara Mollet-ERC-MES, Canviem Mollet, Podem i PDeCAT, amb l’abstenció del PSC i Ciutadans, i amb els vots en contra del PP.

Aprovació d’una proposta de celebració del Dia d’Europa. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Ara Mollet-ERC-MES, PP i Ciutadans, i amb l’abstenció de Canviem Mollet, Podem i PDeCAT.

Aprovació d’una proposta en commemoració del 88è aniversari de la II República. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Ara Mollet-ERC-MES, Canviem Mollet, Podem i PDeCAT, amb l’abstenció de Ciutadans, i amb el vot en contra del PP.

Aprovació d’una proposta per commemorar els 40 anys d’ajuntaments democràtics. S’aprova per unanimitat.

Aprovació d’una moció d’urgència, presentada per Canviem Mollet, de rebuig pel tancament d’una línia de P3 de l’Escola Cal Músic pel departament d’Educació de la Generalitat. S’aprova per unanimitat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès