Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Consell d’Europa premia Mollet per la seva acció internacional i la promoció dels valors europeus

12/04/2019

Mollet del Vallès ha estat guardonada aquest dijous a Estrasburg per l’Assemblea Parlamentaria del Consell d’Europa pel seu compromís i promoció de “l’ideal europeu”. Aquest premis s’atorguen des de l’any 1955, compten amb 4 categories i són la distinció més important que poden rebre les ciutats europees. En concret, juntament amb d’altres 8 ciutats d’arreu d’Europa, Mollet ha rebut el Diploma Europeu que atorga el Consell.

El Consell d’Europa ha valorat positivament les diferents iniciatives que a nivell internacional dur a terme Mollet:

1)    en relació a participació en projectes europeus, agermanaments i organització d’activitats culturals amb presència europea.

2)    promoció del Dia d’Europa, guardons europeus rebuts i celebració de setmanes europees, participació com a ponents a jornades i events europeus.

3)    solidaritat internacional

4)    presència xarxes internacionals

L’alcalde de la ciutat ha remarcat que “el Consell d’Europa amb aquest reconeixement ha valorat la tasca transversal que es porta a terme des dels diferents serveis municipals, així com de la resta de la ciutat i que promou els valors que es consideren fonamentals per a la construcció d’Europa”

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès