Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra la MITMO amb 35.000 persones, un nou èxit de públic

15/04/2019

Cultura

Un any més, Mollet del Vallès ha celebrat la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un èxit rotund de participació i visitants, assolint el màxim nivell d’activitat dissabte a la tarda i diumenge al migdia, moment en què carrers i places s’omplien de gent per gaudir del bon temps i del gran espectacle itinerant.

L’Ajuntament de Mollet i la companyia molletana Galiot Teatre han valorat positivament aquesta tretzena edició de la MITMO, tant per la quantitat de públic visitant, 35.000 persones, com per la bona valoració que els espectadors han fet de la Mostra Internacional de Titelles 2019.

Aquest èxit de públic s’ha posat de manifest, sobretot, en els espectacles d’interior que es van portar a terme a la Sala Fiveller, al Centre Cultural La Marineta, al Mercat Vell i a les dues carpes del parc de Les Pruneres. El dissabte, a les 17 h, les entrades per a tots els espectacles de la mostra van quedar exhaurides.. Pel que fa als espectacles d’exterior, que són gratuïts, les places de Prat de la Riba i de Catalunya també van lluir ben plenes en les diverses representacions.

En relació a les tres instal·lacions interactives que caracteritzen i diferencien la  MITMO, Cal Titella, Món Titella i Espai Munta Titella, també van gaudir de molt públic. Una altra dada que parla de l’acceptació popular que té la MITMO és la procedència dels visitants d’altres poblacions de l’entorn de Mollet i comarca, així com de poblacions d’arreu de Catalunya (Girona, Igualada, Lloret, Sallent, Terrassa, Mataró, Barcelona...), que durant el cap de setmana van visitar Mollet per poder assistir als espectacles programats

La Mostra Internacional de Titelles 2019 es va celebrar els dies 12, 13 i 14 d’abril. Hi van participar 20 companyies, de les quals 4 eren internacionals, i s’hi van fer 24 espectacles diferents, amb un total de 66 representacions, algunes a l’aire lliure.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès