Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Institut Vicenç Plantada de Mollet organitza la 8a edició del Raid Intercicles

09/05/2019

Educació

La trobada és el 9 i 10 de maig i hi participen unes 250 persones. El Raid Intercicles és una competició d’orientació i aventura al medi natural. Hi participen 14 instituts de diferents comarques de Catalunya.

L’Institut Vicenç Plantada, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha organitzat la 8a edició del Raid Intercicles, que se celebra en tres termes municipals: Mollet i el seu espai rural de Gallecs, Santa Perpètua de la Mogoda i Palau de Plegamans i Solità.

La competició comença avui dijous 9 de maig, a les 15 h, amb la recepció dels participants a la Pista Municipal d’Atletisme La Pedra Salvadora de Mollet. A la tarda, a les 19.30 h tindrà lloc la presentació del briefing d’aquesta 8a edició al Mercat Vell. L’esdeveniment continuarà divendres 10 de maig, de 8 a 14 h, amb la competició i el lliurament de premis, que arrencarà i finalitzarà a Mollet.

Què és el Raid Intercicles?

És tracta d’una competició d’orientació i aventura en un entorn de natura. Les proves es divideixen en dos sectors: l’est i l’oest.

El sector est comprèn la ciutat de Mollet i el seu espai rural de Gallecs. Aquest sector es fa íntegrament a preu i té un total de 5 proves: O-Peu, Geocaching, Boulder, Slicklane adaptat i una prova aquàtica.

El sector oest comprèn els municipis de Santa Perpètua de la Mogoda i Palau de Plegamans i Solità. En aquesta zona cal la bicicleta, sobretot per al desplaçament entre localitats. S’hi faran 7 proves: O-BTT, BMX, d’equitació, Paddle surf, tir amb arc, O-Sprint i Km vertical.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès