Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament insta als treballadors/es i a l’empresa del servei de neteja a resoldre el conflicte i exigeix el compliment dels serveis mínims

10/05/2019

Actualitat

Davant la vaga iniciada fa dos dies pel comitè d’empresa d’Urbaser, empresa adjudicatària actual del servei de neteja viària i recollida d’escombraries a Mollet, l’Ajuntament emplaça a l’empresa i treballadors/es a seguir dialogant per arribar a un acord en aquelles qüestions que bloquegen la negociació i que no tenen res a veure amb les millores de les condicions laborals.

Davant de la vaga iniciada fa dos dies pel comitè d’empresa dels treballadors/res del servei de neteja viària i recollida d’escombraries, l’Ajuntament recorda que hi ha uns serveis mínims decretats i que des dels serveis tècnics s’està vetllant perquè aquests es compleixin en la seva totalitat i amb normalitat.

Alguns ciutadans i ciutadanes de Mollet han informat a l’Ajuntament que s’estan girant contenidors de les àrees de recollida, fet que dificulta el correcte compliment dels serveis mínims. Tot i així, el Consistori continuarà insistint en l’obligatorietat de complir-los.

Cal recordar que  l’empresa informava a l’Ajuntament que el bloqueig de la signatura de conveni està aturada perquè el comitè d’empresa es nega a signar-lo degut a un expedient disciplinari obert per una agressió que es va produir fa uns dies entre dos treballadors de l’empresa, un d’ells membre del comitè d’empresa.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès