Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Alumnes de 5 països inicien a Mollet l’Erasmus +

13/05/2019

Educació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut avui un centenar d’alumnes de l’escola Sant Jordi i d’altres centres d’arreu d’Europa que participen en el projecte Erasmus+ Childhood in a Box.

La participació de Mollet en aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al fet que  la Unió Europea hagi atorgat el segon Erasmus+, en aquest cas el KA2, a l’escola Sant Jordi per dur a terme el projecte Childhood in a Box.

Es tracta d’un projecte d’intercanvi d’alumnes, de dos anys de durada, durant els quals treballaran conjuntament els hàbits saludables i els esports, el primer, i la cultura, els costums i les tradicions pròpies de cada país el segon. 

En concret, al marge de la Sant Jordi, participen alumnes d’entre 9 i 12 anys, d’altres escoles d’Itàlia, Alemanya, Grècia, Eslovàquia i la República Txeca.

Durant la recepció, l’alcalde Josep Monràs, ha posat en valor l’ideal europeu, l’intercanvi d’experiències i el compromís amb els valors d’Europa a l’hora d’enfortir els llaços d’amistat entre els pobles.

També des de l’Ajuntament, el regidor d’Educació, Raúl Broto, ha felicitat  l’escola Sant Jordi per la seva empenta a l’hora de formar part d’aquests projectes internacionals. 

Des d’avui i fins dissabte vinent, els alumnes d’aquests països, així com els seus professors, s’estaran a Mollet del Vallès per compartir experiències amb l’alumnat i professorat de l’escola Sant Jordi, realitzar diferents activitats i conèixer la ciutat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès