Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament i Microsoft col·laboraran per fer de Mollet un referent en projectes tecnològics al servei de la ciutadania

14/05/2019

Actualitat

L’alcalde de Mollet del Vallès i el regidor de Tecnologia i Comunicacions s’han reunit aquest matí amb un alt directiu de Microsoft per engegar projectes de ciutat en l’àmbit de les smartcities o ciutats intel·ligents.

L’alcalde molletà ha convidat el director de SmartCities de Microsoft a l’Europa occidental, José Antonio Ondiviela, per parlar dels projectes que es duen a terme a la ciutat i per col·laborar en la posada en marxa de nous plans a Mollet al servei de la ciutadania.

Tots tres s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament de Mollet i han acordat explorar vies de col·laboració per fer de Mollet del Vallès una ciutat més intel·ligent, a partir de solucions tecnològiques innovadores en àmbits com el medi ambient, la mobilitat, la salut i els serveis socials.

L’alcalde de Mollet també ha invitat José Antonio Ondiviela a pronunciar una conferència sobre ciutats intel·ligents a Mollet Hub, l’espai d’innovació i creativitat per a joves i emprenedors.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès